Melrose Traffic Services

Wij denken graag met je mee!

map (1)

Landelijke dekking

Noord, zuid, oost of west – dankzij ons grote netwerk en vestigingen in zowel Amsterdam als Veenendaal zijn wij actief in heel Nederland.

customer-service

Proactief en flexibel

Heb je een last-minute aanvraag? Of een noodgeval dat directe aandacht vereist? Ons team staat 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor je klaar.

strategy

Verkeer van A tot Z

Van de allereerste inventarisatie tot aan het verkeersplan en de daadwerkelijke inzet van gediplomeerde verkeersregelaars.

books

In-house opleidingen

Wij geloven in goed getrainde professionals die plezier hebben in hun werk. Daarom verzorgen wij al onze opleidingen zelf.

Altijd een passende oplossing

Of je nu op zoek bent naar gecertificeerde verkeersregelaars, tekstwagens of naar een compleet verkeers- of vervoersplan, Melrose Traffic Services heeft voor ieder verkeersprobleem altijd een passende oplossing. Wij weten uit ervaring dat transparantie, flexibiliteit en vakkennis onmisbaar zijn om verkeersveiligheid goed te kunnen regelen. Daarom hebben we een team van ervaren professionals klaarstaan die jou hierin kunnen ondersteunen.

Serieuze professionals

Wij geloven in heldere communicatie en serieuze professionals die hun vak verstaan. Representatieve en gemotiveerde vakmensen met de juiste papieren. Om dit voor onze klanten te kunnen garanderen verzorgen we de opleiding tot volledig bevoegd verkeersregelaar en evenementen verkeersregelaar dan ook zelf. Zo weet jij zeker dat je een goed getraind team krijgt waar je op kunt vertrouwen.

Breed assortiment services

Naast onze gediplomeerde verkeersregelaars bieden we natuurlijk ook nog een breed assortiment aan andere services aan voor bijvoorbeeld de Politie, de bouwwereld, wegbeheerders en de overheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan valet parking of incident management bij spoedgevallen op de weg.

Een nieuwe kijk op verkeersdiensten

Melrose Traffic Services staat voor een frisse en nieuwe blik. Wegens onze ruime ervaring met zowel verkeersdiensten als hospitality en beveiligingsdiensten, weten wij hoe we van ieder evenement een succes kunnen maken.

Door onze roots in de beveiliging werken wij voortdurend samen met politie, gemeenten, hotels en evenementenorganisaties. De jarenlange ervaring die wij in verschillende sectoren hebben opgebouwd, gebruiken wij om jouw project zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Melrose Traffic Services beschikt over de juiste materialen en gedreven verkeersprofessionals die het verschil in verkeersveiligheid kunnen maken. Zij zorgen voor veilig verkeer, maar ook voor een goede eerste indruk van de locatie. Omdat zij in-house worden opgeleid, zijn het representatieve toppers die jouw project tot een succes kunnen maken.

Ons team

Rishi Mehilal

Een reiziger, avonturier en dierenvriend. Grote kans dat je mij tegenkomt in een pretpark of met de hond. Hou van gezelligheid en om dingen te ondernemen. Daarom ook mijn passie voor het ondernemerschap. Daarnaast hou ik mij bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten.


Ruben Vink

Geboren en getogen in Amsterdam. Ik ben dan ook vaak te vinden op de Amsterdamse terrassen. Verder speel ik veel padel. Ik ben altijd bezig met nieuwe creatieve ideeën en oplossingen. Als planner van Melrose zorg ik voor de juiste planning opmaat voor de behoeften van al onze klanten.


Timo Driessen

Geboren en opgegroeid in het mooie Groningen waar ik nog vaak te vinden ben. Heb een liefde voor sneakers, dus je zult me regelmatig op een nieuw/ander paartje voorbij zien komen. Ik ben verantwoordelijk voor de financiële afdeling binnen Melrose Security.


Iris Postma

Moeder van werelds mooiste dochter (zonder overdrijven!) altijd in voor een borrel! Maar vooral HR professional die de sleutel van succes ziet in de medewerker. Talent zo goed mogelijk inzetten en volgen zodat een ieder zich thuis voelt en wij samen tot een succes komen.


Jip Nuiten

Ik hou van lekker koken, een goed wijntje en heel veel gezelligheid om mij heen. Naast al dat lekkere eten en drinken, wandel ik veel en ben ik veel in de sportschool te vinden. Als accountmanager van Melrose heb ik het geluk om op prachtige locaties te komen. Ik rij het hele land door voor een leuk gesprek en een goede kop koffie. Wanneer kan ik bij jullie langskomen?


Semih Sevim

Als nieuweling in de branche ben ik nog veel aan het leren. Met mijn achtergrond in verandermanagement en procesverbetering ben ik als operationeel coördinator aan het werk om onze dienstverlening continu te verbeteren. In mijn vrije tijd ben ik te vinden bij vrienden, familie of in de sportschool.


Matthijs Timmermans

Geboren en getogen in Amsterdam met al haar charmes. Opgegroeid in een horeca familie rijk aan restaurants, bars, discotheken en beveiligers. Vader van 2 mooie dochters en ondertussen wonend in Almere. Liefde voor meerdere sporten. Als recruiter, planner en netwerker sta ik voor duidelijke en eerlijke communicatie. Ik voorzie graag in alle behoeften van alle relaties.


Wil je ons beter leren kennen?

Ben je nieuwsgierig geworden? Of wil je een offerte aanvragen? Bekijk dan eens welke verkeersdiensten we allemaal aanbieden of neem vrijblijvend contact op.