Tijd voor een frisse blik

binoculars

Een nieuwe kijk op verkeersdiensten

Tussen de grijze massa aan bedrijven die verkeersdiensten aanbieden staat Melrose Traffic Services voor een frisse, nieuwe blik. Onze roots liggen in de beveiliging, waar we al jaren samenwerken met evenementenorganisaties, politie, gemeenten en verkeersdiensten. Hier hebben we gezien hoe het niet moet, maar ook hoe het juist wel moet en zo kwamen we op het idee om zelf verkeersdiensten te gaan aanbieden.

Melrose Traffic Services

Wij denken graag met je mee!

map (1)

Landelijke dekking

Noord, zuid, oost of west – dankzij ons grote netwerk en vestigingen in zowel Amsterdam als Veenendaal zijn wij actief in heel Nederland.

customer-service

Proactief en flexibel

Heb je een last-minute aanvraag? Of een noodgeval dat directe aandacht vereist? Ons team staat 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor je klaar.

strategy

Verkeer van A tot Z

Van de allereerste inventarisatie tot aan het verkeersplan en de daadwerkelijke inzet van gediplomeerde verkeersregelaars.

books

In-house opleidingen

Wij geloven in goed getrainde professionals die plezier hebben in hun werk. Daarom verzorgen wij al onze opleidingen zelf.

Altijd een passende oplossing

Of je nu op zoek bent naar gecertificeerde verkeersregelaars, tekstwagens of naar een compleet verkeers- of vervoersplan, Melrose Traffic Services heeft voor ieder verkeersprobleem altijd een passende oplossing. Wij weten uit ervaring dat transparantie, flexibiliteit en vakkennis onmisbaar zijn om verkeersveiligheid goed te kunnen regelen. Daarom hebben we een team van ervaren professionals klaarstaan die jou hierin kunnen ondersteunen.

Serieuze professionals

Wij geloven in heldere communicatie en serieuze professionals die hun vak verstaan. Representatieve en gemotiveerde vakmensen met de juiste papieren. Om dit voor onze klanten te kunnen garanderen verzorgen we de opleiding tot volledig bevoegd verkeersregelaar en evenementen verkeersregelaar dan ook zelf. Zo weet jij zeker dat je een goed getraind team krijgt waar je op kunt vertrouwen.

Breed assortiment services

Naast onze gediplomeerde verkeersregelaars bieden we natuurlijk ook nog een breed assortiment aan andere services aan voor bijvoorbeeld de Politie, de bouwwereld, wegbeheerders en de overheid. Wat dacht je bijvoorbeeld van valet parking of incident management bij spoedgevallen op de weg?

Wil je ons beter leren kennen?

Ben je nieuwsgierig geworden? Of wil je een offerte aanvragen? Bekijk dan eens welke verkeersdiensten we allemaal aanbieden of neem vrijblijvend contact op.