Opleidingen

Word Volledig Bevoegd Verkeersregelaar of haal je VCA-Diploma. Het kan bij ons.

IMG_3855

De beste mensen trainen we zelf…

Wij geloven in gemotiveerde professionals die plezier hebben in hun werk en weten waar ze het over hebben. Daarom leiden we al onze mensen zelf op, zodat we zeker weten dat al onze klanten de vakmensen krijgen die ze verdienen. Je kunt bij ons terecht voor de opleiding tot Volledig Bevoegd Verkeersregelaar of voor het behalen van je VCA-diploma voor veilig werken.

Volledig Bevoegd Verkeersregelaar

Iedere maand start er bij ons een opleiding tot Volledig Bevoegd Verkeersregelaar. Dit kan bij ons intern zijn, maar ook op locatie ergens anders in Nederland. Tijdens deze opleiding leer je alles wat een professionele verkeersregelaar hoort te weten om zijn taken goed uit te kunnen voeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wet- en regelgeving, het geven van de juiste opdrachten aan verkeersdeelnemers, omgaan met agressie en natuurlijk de verkeersregels en verkeersborden. De gehele opleiding bestaat uit 1 dag theorie en 3 dagen praktijk en wordt afgesloten met een examen. Als je ervoor kiest om de opleiding tot Volledig Bevoegd Verkeersregelaar bij ons te volgen dan kan je er zeker van zijn dat:

  • Je een opleiding volgt die erkend is door de Stichting Verkeersregelaars Examen Nederland
  • De opleiding en het examen worden verzorgd door een ervaren en gecertificeerde instructeur – een echte verkeersprofessional die zelf ook veel praktijkervaring heeft
  • Je een erkend diploma ontvangt en wordt bijgeschreven in het register van Rijkswaterstaat
  • Je een grote kans van slagen hebt – ons slagingspercentage is maar liefst 96%

VCA-Diploma Veilig Werken 

Ben je al Bevoegd Verkeersregelaar, maar wil je graag naar de volgende stap in je loopbaan toewerken? Het VCA-diploma voor Veilig Werken is daarbij een waardevolle toevoeging. Wanneer je op het werk te maken hebt met mogelijk gevaarlijke situaties, zoals bijvoorbeeld op bouwplaatsen, dan is een VCA-diploma vaak verplicht. Tijdens deze cursus leer je om risico’s beter te herkennen en te minimaliseren, waardoor veel ongelukken kunnen worden voorkomen. Tijdens een cursus VCA komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Nederlandse en/of Europese wet- en regelgeving
  • Het herkennen van gevaren en het voorkomen van ongelukken
  • Het gebruik van verplichte persoonlijke beschermingsmiddelen

Word jij onze nieuwe verkeersregelaar?

Wil je verkeersregelaar worden en zou je de opleiding graag bij ons willen volgen? Of ben je geïnteresseerd in het behalen van je VCA-diploma? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en voor de eerstvolgende startdata.